Just nu på Kafé Braheparken

Vår tystnad beror inte på annat än att vi inte riktigt hinner med administrationen nu. Märkligt nog jobbar vi mer men säljer mindre…

Varje dag måste vi anpassa oss till rådande läge, vi får inte leveranser som vanligt, dagar och tider ändras, vi måste avboka stående beställningar för vi vet inte om vi har några kunder nästa dag… Det kommer nya riktlinjer att hålla koll på, vi måste upprätta en plan för att undvika smittspridning osv.

Mycket energi går till sånt som inte berör den direkta serveringen i kaféet. Och vi är ju bara två personer.

Men vi är så oerhört glada och tacksamma för de som kommer och handlar av oss och att vi fortfarande kan hålla öppet!

Stort stort TACK till er som köpt ”virtuell lunch” och stöttat med swish-gåvor genom den. Vi hoppas kunna bjuda in er alla till servering irl när detta är över… Och TACK till er som stödhandlar, beställer smörgåstårtor/tårtor/kakor och tar upp beställningar på matlådor från era kollegor!

Beställ gryta
Erbjudandet om att köpa med en låda med 3 port av bolognese förra veckan, blev en succé! Vi var oroliga att inte bli av med maten, i stället fick vi laga extra. Och då blev priset lite för lågt, med tanke på allt jobb..! Vi fortsätter med detta erbjudande denna vecka, men nu är det den franska grönsaksgrytan Ratatouille, som gäller. 3 port gryta (ris/potatis/couscous kokar du själv till) förpackad i återanvänd glassburk som kan frysas, 110 kr (knappt 37 kr/port) Beställ helst en dag i förväg. Det går också att beställa Bolognese, men då måste vi göra minst 12 port. Kalla, färdiga matlådor finns också att köpa med. Vill du ha flera, ring gärna innan så går det snabbare.

Brunch på lördag!
Lördagens  brunch kommer att serveras, men i stället för buffé, så serverar vi en tallrik med frukosträtter och en tallrik med varmrätt. Kaffe/te/juice och våfflor finns som vanligt. Det bör fungera utan trängsel. Vi sänker priset till 145 kr och kan endast garantera plats för de som förbokar senast onsdag. Boka genom telefon 036-126020, mail info@kafebraheparken.se, sms 070 257 8455 eller pm på Facebook.

Vi har bestämt oss. Vi ska klara krisen. Ta hand om varandra! Och stanna hemma om du inte känner dig fullt frisk!

(Hör av dig om du är i karantän och vill få hemleverans, så försöker vi ordna det efter stängning på kvällen. Råslätt med omgivningar går fint, övriga områden beror lite på hur mycket vi får att göra och avgörs från fall till fall.)