Evenemangskalender våren 2019

Här hittar du vår evenemangskalender för 2019

Måndag 25 mars – våffeldagen!Vi serverar fortfarande semlor, men antalet har minskat efter fettisdagen och vi kör bara på någon vecka till… Men efter semmeltid kommer våffelfest. Hurra!! Kom och smaska på, våffeljärnet är upphettat från ca kl 14 och fram till 18.En liten våffelbuffé av tillbehör som grädde, glass, sylt och bär samt ekologiska drycker i form av kaffe/te/juice. 95 kr/pers. Barn upp till 12 år 55 kr. 100% veganskt som alltid och alltså utan bl a. mjölk och ägg.

Du vet väl att vi har öppet på lördagar sedan i höstas? Och att vi från i år även provar att ha öppet över lunchen på måndagar, för att erbjuda färdiga matlådor?

Ladda  ner appen från Jönköping City med ”Citydealen”, så har du ett erbjudande på 20% rabatt på matlådorna!

Måndagar kan du kika förbi mellan kl 11-14 och köpa med färdig matlåda ”Grab ’n Go”.

Vi har korvstroganoff med fullkornsris. Till det kan du köpa till hummus 15 kr, picklad rödkål eller ev. något annat alternativ (8kr) och minichokladboll (10 kr).

Vi har även pannkaka och allt eftersom vi blir färdiga med andra rätter så finns flera alternativ att ta med. Du kan även handla från vår lilla butiksdel, som vi kallar för vår VegoDeli. Ingen servering i kaféet på måndagar.

Tisdag-fredag har vi öppet 11-18 och servering av varm mat fram till kl 17. Mackor, mellanmål, matlådor, bakverk med mera finns också.

Vill du komma och äta senare, så ring och boka! Det är även en fördel att boka i förväg om ni kommer ett sällskap på ca fyra personer eller fler efter lunchtid, för snabbare service. Tel 036-12 60 20