Evenemangskalender våren 2019

Här hittar du vår evenemangskalender för 2019

Under våren har vi provat att ha öppet måndagar 11-14 utan servering, men för möjlighet att köpa med matlådor och annat att ta med. Vi är oftast på plats ändå och tar emot varor, förbereder och gör beställningar, så vi ville prova detta som en service till våra stammisar som efterfrågat lunchmöjligheter även på måndagar.

Måndag 20 maj är dock sista måndagen vi har öppet på det viset.  Vi fortsätter att erbjuda färdiga matlådor att köpa med som ”Grab’N Go”, lite billigare än övrig meny, men har dessa endast tisdag-lördag vid sidan av de rätter vi serverar i kaféet. Matlådorna hittar du i vår smörgåskyl.

Från vecka 22 gäller dessa öppettider: tisdag-fredag 11-18, lördag 11-15.
Söndag, helgdag stängt, förutom vid speciella evenemang. Övriga tider öppet för förbokade sällskap efter överenskommelse.

Gästkock Alex Brewer 30 maj!
Kristi Himmelsfärds dag 30 maj serverar vi enchiladas kl. 12-15. Det är en av våra stammisar som studerar på högskolan, som kommer och lagar en av sina favoriträtter: fyllda ugnsgratinerade tortillabröd, serveras med sallad och melonsalsa samt dryck för 129 kr. Student-/Djurens Rättpris 110 kr mot uppvisande av student-/medlemskort. Vi måste dock fylla upp halva kaféet för att köra evenemanget, så skynda på att boka bord senast 25 maj!

Kommande evenemang i kaféet:
25 maj: 9-års jubileum med tårtkalas kl. 11-15!
30 maj: Enchiladas kl. 12-15
1 juni: Brunch kl. 11-14. Boka gärna bord första timmen.
6 juni: Återkommer om detta…
8 juni: Helg-taco
15 juni: Hel-taco
29 juni: Helg-taco