Just nu på Kafé Braheparken

Hej kafévän!

Nu drar vi igång igen! Kalle är dock tillbaka först vecka 4, så vi har lite färre rätter på menyn denna veckan, den kan väl ses lite som en mjukstart av 2020…

Dagens lunch: Vi kommer att duka fram salladsbuffén under lunchtid precis som förut, kaffe/te ingår också.Men vi ändrar lite på huvudrätterna. I stället för att ha en ny huvudrätt varje dag, har vi nu flera rätter att välja mellan varje dag! Det kommer att finnas en huvudrätt för 100 kr, den är samma tisdag-torsdag.Men det går också fint att välja någon annan rätt på menyn, priset på dessa varierar och det kan ta aningen längre tid att få ut dem.Minst en av rätterna är utan gluten. Vi vet att många uppskattar våra soppor, och fr o m att Kalle är tillbaka, så kommer det att finnas soppa på menyn varje dag! Du som föredrar våra soppor, kan alltså äta dagens lunch hos oss alla dagar från vecka 4.

Fredagar fortsätter vi med tacobuffén, då den är så populär… Priset på den måste dock höjas till 120 kr, men vi kommer också att utöka den med någon extra röra eller ost. Vi hoppas på att den goda tofu-mozzarellan som vi haft tidigare, går att få tag på igen inom kort… I annat fall blir det en extra bönröra eller något annat smarrigt som lite extra på tacobuffén.

Låter detta krångligt? Jag tror det klarnar när du väl kommer till oss! Äter du lunch ca en gång i veckan, så kommer du inte märka någon skillnad. Denna veckan är det Spenat- och tofupaj med chili som är dagens lunch tisdag-torsdag.Alternativ rätt är tzayspett med potatisgratäng. Dessa två rätter finns hela veckan.När Kalle är tillbaka, kommer det även att finnas soppa. Ibland någon ytterligare rätt.

Vi gör också matlådor till lägre pris, och kålsallad/hummus att köpa med, redo som ”Mat i fart” eller ”Grab N Go”!

Givetvis laddar vi också upp med diverse bakverk och mackor. Och du som hellre äter en macka och vill köpa till buffén som lunch, kan också göra det. Glöm inte att vi också kan ordna lunch till företaget eller ”catering” till festen!