Just nu

Nu kör vi igen!

Tisdag till fredag står lunchbuffén uppdukad som vanligt 11.30-14.

Kolla in vår nya utställning med Patricia Nykvist från Gränna! Hon arbetar i många olika tekniker, men har till denna utställning främst valt härliga, varma porträtt och även vackra målade stenar som du ser i vårt skyltfönster. Hemsida: http://nykvistartlight9.webnode.se Där finns fler av hennes alster.

Vill du ställa ut hos oss? Släng iväg ett mail och bifoga gärna några smakprov av det du vill ställa ut, så skickar vi information om vad som gäller för utställningar och när det finns plats.

Vi är i full gång att planera för nästa After work den 3 november! Insläpp från kl 17, bordsbokning obligatorisk då vi måste ha minst 15 anmälda för att evenemanget ska bli av. Förra gången var det fullsatt, så det blir det även denna gång givetvis. 🙂 En delikatesstallrik med öl/vin eller cider ingår i paketet för 175 kr. Det finns även snacks, drycker och kaffe med kaka att köpa under kvällen. Underhåller gör trubadur Daniel ”Fluff”, som med sin varma härliga röst tolkar Dylan och många andra favoriter… Missa inte, boka nu!

Evenemanget finns på Facebook: www.facebook.com/kafebraheparken klicka på ”evenemang”.

Utställningar och evenemang sker som vanligt i samarbete med studieförbundet NBV.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *