Just nu på Kafé Braheparken

Efter en välbehövlig semestervecka är vi nu tillbaka igen!

Julbord 2019
Vi kommer att servera vårt veganska julbord för tionde året i år, se till att boka i tid så att du inte missar det!
Julbordet serveras i år fredag 6 december kl. 19.00 samt lördag 7 december kl. 13.00 Pris 425 kr, Barn upp till 12 år 20 kr/år. Boka på tel 036-126020, e-post: info@kafebraheparken.se eller via sms till 070 2578455. Bokningen är mottagen och registrerad när du har fått en bekräftelse. Fler datum kan tillkomma, främst för större grupper och om efterfrågan finns.

Kontakta oss för mer information om företagsbokning, jultallrikar och beställning av julkorgar.

Jultallrikar
Som tidigare år, kommer vi även att erbjuda jultallrikar för avhämtning 23 december. En kall och en varm tallrik med utvalda rätter från julbordet, 350 kr. Bör helst bokas senast 16 december.

Tiderna förändras och det gäller att hänga med…
Vi har alltid varit lite trångbodda i lokalen vi har nu, men då efterfrågan på beställning/catering till företag och privatpersoner ökat, har det blivit värre under sista året. Vi har därför börjat leta efter en ny lokal som passar bättre. Exakt var vi hamnar, hur den lokalen kommer att se ut och hur utbudet då ser ut, vet vi inte idag. Det är mycket som ska klaffa och vi har inga klara besked än. Med anledning av detta gäller de gula stamgästkorten och utfärdade presentkort fram till 21 december. Vi gör ett uppehåll över jul och nyår som vanligt (fast vi har fått förfrågningar om mat till nyårssupé, och funderar på detta…) och i januari hoppas vi att vi har klart med när och hur det blir med flytt. Presentkort kan användas till hela utbudet.

Stamgästkorten gäller dagens lunch på vardagar, men det sista tillfället att använda dem blir lördag 21 december, då vi kör en lördagslunch special.