Just nu på Kafé Braheparken

Sedan 2011 har vi haft semesterstängt vecka 28-30, men i år provar vi att ha öppet! Kalle har dock semester och Git jobbar ensam med en lite lättare sommarmeny. Det ska bli spännande att se hur många gäster som hittar till oss under sommaren….

Planen är att hålla öppet som vanligt, tis-fre 11-18, lör 11-15. Vi kör så i alla fall vecka 28, så får vi se…Och salladsbuffé framdukad ca 11.30-14.30. Antalet lunchgäster som vill ha Dagens lunch har redan minskat ganska rejält medan det kommer fler och fler turister mer utspridda över dagen.Att ha salladsbuffén framdukad och mat på varmhållning förutsätter att det kommer en del lunchgäster, så vi provar och ser hur det fungerar denna veckan.

Stamgästkorten gäller även med sommarmenyn, så rabatten blir alltså lite högre än vanligt. Varför inte kika in och äta lunch även under semestern? 🙂 Vi har flera rätter att välja mellan varje dag, där buffé och kaffe ingår under lunchtid.Dock kan tillagningen ta något längre tid, eftersom vi har få portioner på varmhållning.