Just nu

Hektiska tider…
Det är många helger framöver och några extra evenemang inplanerade i kaféet. Tänk på att vara ute i god tid om du vill beställa festbufféer, tårtor eller annat, det brukar bli en hel del under maj-juni och våra möjligheter är begränsade. Men har vi god tid för planering, så brukar vi kunna ordna det mesta. Ett basutbud av tårtor och festbuffé ligger på vår hemsida.

Frågor om öppettider
Vi har öppet helgfri tisdag-fredag om inget annat framgår på hemsida/facebook. Eniro och hitta.se kan inte uppdateras särskilt ofta tyvärr. Vi har öppet 11-18, eller så länge vi har gäster, dock längst till 19. Det går fint att beställa mat och/eller boka in grupper även övrig tid. Måndagar är vi alltid på plats, då vi gör beställningar och förbereder veckan. Måndag eftermiddag/kväll går det fint att boka in föreningsmöten eller andra träffar hos oss.

After work 4 maj
Första fredagen i månaden har vi haft After work, detta blir den sista före sommaren. Det blir premiär för vår tapas-tallrik och för musik-quiz! Fredrik och Rickard underhåller, vi börjar kl 17 och håller på till ca 20 eller så länge vi har gäster. Tapas-tallrik med spanskinspirerade smårätter och ett glas sangria 175 kr, studentpris 150 kr. Finns även fika, mackor, öl, vin cider med mera. Alkoholfritt och veganskt, förstås! Vill du äta, så beställ helst i förväg på tel 036-12 60 20.