Deli och utställning

Nu har vi en ny utställare i kaféet! Magdalena Karlge ställer ut HundHuvudVerk; en serie foton på hundar med deras hussar/mattar och vad hundarna betyder för dem. Härliga bilder, kom in och kika! Utställningarna sker i samarbete med studieförbundet NBV.

Vi har utställningar av lokala konstnärer på väggarna. Är du intresserad av att ställa ut, så skicka ett mail till info@kafebraheparken.se, eller kom in till oss. Utställningarna sker i samarbete med studieförbundet NBV.

Delikatesser
DeliKylen är laddad med korvar, ostar och pålägg till julens fester. Vi har även två olika alternativ till julskinka, som kan griljeras precis som vanligt och får en god köttig konsistens. Astrid och apornas ”Julsk*nka utan rumpa” är gjord på vete och soja och är fryst. Seitanfoods ”Veganska julskinka” är gjord på soja och är glutenfri. Den använder vi i år till julborden.

Jultallrik till julafton
Har du veganer på besök julafton, är du ensam vegetarian till julbordet eller skulle du vilja prova lite mer grönt till de traditionella julrätterna? Även i år finns det möjlighet att beställa jultallrik för takeaway. En kall och en varm tallrik med utvalda rätter från julbordet kostar 310 kr och avhämtas 23 december kl 10-12. De går fint att spara till juldagen också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *